Τηλεφωνικές Παραγγελίες 23510-29880 & 6986576749
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49€!
                                         info@teddykids.gr
Teddykids.gr

ΜΕΝΟΥ

Γίνεσαι νονά ή νονός; Μάθε τι θα χρειαστεί να ψωνίσεις!

Γίνεσαι νονά ή νονός; Μάθε τι θα χρειαστεί να ψωνίσεις!

Γίνεσαι νονά ή νονός; Μάθε τι θα χρειαστεί να ψωνίσεις!

Τι παίρνει ο νονός στη βάπτιση;

Πού θα βρω φθηνά βαπτιστικά πακέτα για κορίτσια;

Τι είναι τα μαρτυρικά και τα λαδόπανα;

Τι πληρώνουν οι γονείς και τι οι νονοί;

Αν θέλεις πολύ να βαπτίσεις ένα παιδάκι αλλά όλες αυτές οι ερωτήσεις σε αγχώνουν, τα Teddy Kids είναι εδώ για να σε βοηθήσουν!

Είμαστε σίγουροι πως η μεγάλη μας εμπειρία σε θέματα και είδη βάπτισης θα σου φανεί πολύ χρήσιμη. 

Έλα να δούμε αναλυτικά τι θα χρειαστείς, για να βάλεις μια σειρά στις σκέψεις σου και να απολαύσεις το μυστήριο όπως πρέπει, χωρίς άγχος!

Μαρτυρικά βάπτισης

Τι χρειάζεται για βάπτιση η νονά ή ο νονός;

Το πρώτο και σημαντικότερο πράγμα σε μια βάπτιση είναι η καλή σχέση των νονών με τους γονείς και κυρίως με το παιδί. 

Κάθε νονός ή νονά πρέπει να καταλάβει ότι αναλαμβάνει έναν ρόλο με ευθύνες και δεν αρκεί να εμφανίζεται με ένα δώρο σε γενέθλια και γιορτές. 

Αν είσαι έτοιμος ή έτοιμη για αυτό το βήμα, τότε μπορούμε να μιλήσουμε και για τα πρακτικά του μυστηρίου!

Λαδόπανα βάπτισης για κορίτσι

Δες λοιπόν μια βασική λίστα με το τι παίρνει ο νονός και η νονά στη βάπτιση:

Πρώτη προτεραιότητα σε μία βάπτιση: Ο σταυρός

Το σταυρουδάκι είναι απαραίτητο σε μια βάπτιση και είναι ίσως και το μεγαλύτερο έξοδο. Έχει συμβολικό χαρακτήρα και είναι πάντα επιλογή του νονού ή της νονάς. Αν θέλεις, βέβαια, να συνεννοηθείς και με τους γονείς, μπορείς να το κάνεις. Το υλικό, το βάρος του, το αν είναι διακοσμημένο με πολύτιμες πέτρες και άλλες λεπτομέρειες καθορίζουν την τελική τιμή.

Δεύτερη προτεραιότητα: Τα βαπτιστικά ρουχαλάκια και παπουτσάκια

Τόσο τα βαπτιστικά κοστούμια για αγοράκια όσο και τα βαπτιστικά φορέματα για κοριτσάκια είναι ψηλά στη λίστα με τις απαραίτητες αγορές. Εδώ καλό είναι επίσης να επικοινωνήσεις με τους γονείς για να ακούσεις και τις δικές του προτιμήσεις. Λάβε υπόψη σου την ηλικία του παιδιού αλλά και την εποχή που θα γίνει η βάπτιση και σκέψου την άνεσή του σε συνδυασμό με την «ομορφιά»!

Βαπτιστικά κοστούμια για αγόρι

Τρίτη προτεραιότητα: Το βαπτιστικό πακέτο με όλα τα απαραίτητα για το μυστήριο

Στο teddykids.gr θα βρεις οικονομικά βαπτιστικά πακέτα για αγόρι και κορίτσι που ταιριάζουν σε μια πληθώρα διαφορετικών θεμάτων και μπορούν να χρησιμοποιηθούν με ευκολία. Αυτά περιλαμβάνουν: μια μεγάλη λαμπάδα και το σετ λαδιού με μπουκάλι για το λάδι, σαπούνι, 3 κεράκια και πετσέτα. Όλα αυτά φυσικά τοποθετούνται σε ένα κουτί που μετά μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αποθήκευση παιχνιδιών ή σε μία βαλίτσα που το παιδί θα έχει για χρόνια. 

Μπορείς επίσης να βρεις και πιο ολοκληρωμένα πακέτα βάπτισης, που να συμπεριλαμβάνουν και τα ρουχάκια/παπουτσάκια, τα λαδόπανα και τα μαρτυρικά στην τιμή! Τα τελευταία χρόνια πολλοί επιλέγουν μαρτυρικά ξεχωριστά για την άμεση οικογένεια – γράφουν πάνω «μαμά», «μπαμπάς», «γιαγιά», «νονός» κ.α. Κάτι τέτοιο φυσικά και δεν είναι απαραίτητο, ειδικά να προτιμάς να κρατήσεις το budget της βάπτισης σχετικά χαμηλό.

Οικονομικά πακέτα βάπτισης για κορίτσι

Χρήσιμες πληροφορίες που πρέπει να ξέρεις

Όσον αφορά τον στολισμό της κολυμπήθρας, το catering και τις μπομπονιέρες, αυτά συνήθως είναι έξοδα των γονιών, ωστόσο μπορεί πάντα να υπάρχει κατανόηση και συνεννόηση. 

Στο βαπτιστικό πακέτο μπορείς να συμπεριλάβεις και βιβλίο ευχών βάπτισης, ενώ πολλές φορές κάτι τέτοιο είναι στην τιμή της διακόσμησης.  

Το τελευταίο που θα πρέπει να θυμάσαι είναι πως ο νονός και η νονά είθισται να αναλαμβάνουν και την συνεισφορά προς την εκκλησία, οπότε έχε και αυτό το έξοδο στο πίσω μέρος του μυαλού σου. 

Ελπίζουμε να βρήκες αυτό το άρθρο χρήσιμο και να μην αναρωτιέσαι πλέον τι χρειάζεται για βάπτιση η νονά και ο νονός

Επισκέψου σήμερα το ηλεκτρονικό κατάστημα teddykids.gr ή τα φυσικά μας καταστήματα σε Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Κατερίνη για να πάρεις ιδέες για το θέμα της βάπτισης και να κάνεις τις απαραίτητες αγορές κι εμείς θα σε βοηθήσουμε με ό,τι άλλο χρειαστείς!

«Ψώνισε όλα όσα χρειάζεσαι για τη Βάπτιση εδώ!»

Teddy Kids

Μη χάσεις ούτε προσφορά!