Τηλεφωνικές Παραγγελίες 23510-29880 & 6986576749
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49€!
                                         info@teddykids.gr
Teddykids.gr

ΜΕΝΟΥ

Νέα trends παιδικής μόδας για τον χειμώνα του 2021!

Νέα trends παιδικής μόδας για τον χειμώνα του 2021!

Αν εσύ παρακολουθείς τις τάσεις της μόδας και κάνεις τις αγορές σου ανάλογα με τα trends, γιατί να μην κάνουν το ίδιο και οι μικροί μας φίλοι;

Ανακάλυψε τα κορυφαία επώνυμα παιδικά ρούχα μόνο στο teddykids.gr και έλα να δούμε μαζί τι «προστάζει» η παιδική μόδα για τον χειμώνα του 2021!

Παιδικές φόρμες για αγόρια που δεν σταματούν το παιχνίδι

Παιδικές φόρμες για αγόρι

Το 2021, οι παιδικές φόρμες για αγόρι είναι πιο trendy από ποτέ και τα σετ έχουν την τιμητική τους.

Το αγαπημένο ρούχο των αγοριών για το σχολείο είναι, πλέον, cool. Τα έντονα χρώματα, όπως το κόκκινο και το πράσινο, έχουν δώσει τη θέση τους σε πιο ουδέτερους συνδυασμούς, με το γκρι και το μαύρο να κυριαρχούν, ειδικά στα παιδικά παντελόνια

Οι φόρμες, βέβαια, δεν είναι μόνο για το σχολείο! Έτσι, τα σετ έρχονται πλέον με φούτερ και παιδικές ζακέτες σε υπέροχα σχέδια, με έντονες λεπτομέρειες ή σε παραλλαγή, ιδανικές για τις βόλτες.

Μπορεί ο μικρός σου να μεγαλώνει (με ταχύτερους ρυθμούς απ’ ότι υπολόγιζες!), αλλά να θυμάσαι πως οι αεικίνητοι μπόμπιρες έχουν μεγάλες απαιτήσεις σε ποιότητα! 

Στο κατάστημά μας θα βρεις Trax παιδικά ρούχα, με υπέροχα σχέδια σε φόρμες για αγόρι!


Παιδικές φόρμες για κορίτσια που θέλουν να ξεχωρίζουν


Παιδικές φόρμες για κορίτσι

Αν ψάχνεις φόρμες χειμωνιάτικες παιδικές για κορίτσια, τότε θα ξέρεις ήδη πως το ροζ, το γκρι και το μοβ είναι τα χρώματα που κυριαρχούν φέτος, ειδικά στις πιο μικρές ηλικίες.

Οι παιδικές φόρμες για κορίτσι, ωστόσο, έχουν ένα ακόμα πλεονέκτημα: εκτός από τα σετ με παντελόνια φόρμας υπάρχουν και τα σετ με κολάν, που αυτή τη χρονιά φαίνεται πως κερδίζουν τις εντυπώσεις. 

Οι επιλογές εδώ, πολλές! Σετ βελουτέ, με λεοπάρ κολάν, αλλά και στρας ή ζακετάκια με γουνάκι, η παιδική μόδα 2021 στα κοριτσίστικα ρούχα προτείνει φόρμες ιδανικές για τη βόλτα, όχι μόνο τη γυμναστική. 

Τα παιδικά ρούχα Εβίτα έχουν κορυφαία σχέδια για κορίτσια όλων των ηλικιών, από μηνών έως την εφηβεία. 

Ποια είναι τα καλύτερα παιδικά μπουφάν για τον φετινό χειμώνα;

Παιδικά μπουφάν και παλτό χειμώνας 2021


Όσον αφορά τα παιδικά μπουφάν, τα σχέδια που κέρδισαν τις εντυπώσεις φέτος και έκαναν την εμφάνισή τους στις πιο γνωστές μάρκες παιδικών ρούχων έχουν πιο κλασικές γραμμές και σχέδια – είναι αυτά που μπορούν να φορεθούν και ως «καλά» για μια γιορτή ή την εκκλησία, και όχι αποκλειστικά στο σχολείο.

Παλτό τύπου μοντγκόμερι ή μπουφάν με κουκούλα με γούνα για τα αγόρια και παλτό γουνάκι ή καμπαρντίνα για τα κορίτσια, είναι τα σχέδια που είδαμε περισσότερο. 

Τα δικά μας αγαπημένα ανήκουν στα παιδικά ρούχα Mayoral, με σακάκια, ζακέτες, παλτό και παιδικά μπουφάν που δεν περνούν απαρατήρητα.   

Για τα κορίτσια με γούστο και άποψη, προτίμησε φορέματα παιδικά με ιδιαίτερα σχέδια

Παιδικά φορέματα 2021

Μια ακόμη τάση της φετινής χρονιάς στα επώνυμα παιδικά ρούχα είναι και τα φορέματα.

Όχι όμως όποια κι όποια!

Η τάση που ξεχώρισε φέτος θέλει φορέματα παιδικά με έντονα σχέδια, με στρας και καρό, με τούλια και πιέτες, με κρόσσια και παγιέτες, με ό,τι θέλετε!

Είμαστε σίγουροι πώς αυτό το trend θα γίνει το αγαπημένο και της δικής σου κόρης…

Επισκέψου το ηλεκτρονικό κατάστημα των teddykids.gr και ανακάλυψε όλες τις κορυφαίες τάσεις, αλλά και τα πιο ποιοτικά ρούχα των μεγαλύτερων brands που σίγουρα τα παιδιά σου θα θέλουν να φορούν. Με όλα τα παιδικά νούμερα ρούχων, από μηνών έως και τις μεγαλύτερες ηλικίες, θα βρεις τα κατάλληλα και για τα δικά σου παιδάκια! 


Ανακάλυψε τις προσφορές μας σε παιδικά ρούχα!

Teddy Kids

Μη χάσεις ούτε προσφορά!