Τηλεφωνικές Παραγγελίες 23510-29880 & 6986576749
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49€!
                                         info@teddykids.gr
Teddykids.gr

ΜΕΝΟΥ

8 υπέροχα θέματα βάπτισης αγοριού για το 2022! | Teddy Kids

8 υπέροχα θέματα βάπτισης αγοριού για το 2022! | Teddy Kids

8 υπέροχα θέματα βάπτισης αγοριού για το 2022!

Ψάχνεις ιδέες για βάπτιση αγοριού; Έχεις έρθει στο σωστό σημείο!

Στα Teddy Kids συγκεντρώσαμε για εσένα τα καλύτερα θέματα για βάπτιση αγοριού το 2022 και σου τα παρουσιάζουμε για να εμπνευστείς και να διαλέξεις το αγαπημένο σου, αυτό που θα καταπλήξει όλους τους μικρούς μας φίλους αλλά και τους καλεσμένους.

Έλα να τα δούμε!

Ιδέα #1: Βάπτιση αγοριού με θέμα «θάλασσα»

Θέμα βάπτισης «Θάλασσα» για αγόρι

Αν ψάχνεις θέματα για βάπτιση αγοριού το καλοκαίρι, τότε η «θάλασσα» και το «καραβάκι» είναι εξαιρετικές επιλογές!

Η χρωματική παλέτα των συγκεκριμένων θεμάτων σου επιτρέπει να επιλέξεις ανάμεσα σε όλες τις αποχρώσεις του μπλε και να διακοσμήσεις τον χώρο με ζωάκια της θάλασσας για ένα ονειρικό σκηνικό! 

Extra tip: Αν επιλέξεις να κάνεις βάπτιση αγοριού με θέμα «θάλασσα» είναι πολύ εύκολο να ασχοληθείς και μόνη σου με την διακόσμηση, ακόμα και να φτιάξεις μπομπονιέρες βάπτισης με θέμα «θάλασσα» από γαλάζιο και λευκό τούλι!

Ιδέα #2: Θέμα βάπτισης αυτοκίνητο

Θέμα βάπτισης «Αυτοκίνητο» για αγόρι

Τόσο το «αυτοκίνητο», όσο και το «ποδήλατο» ή το «μηχανάκι», αποτελούν μία ακόμα εξαιρετική ιδέα για βάπτιση αγοριού!

Εδώ μπορείς να «παίξεις» με μπεζ και εκρού αποχρώσεις ως βάση, αλλά να προσθέσεις έντονες πινελιές με κόκκινο ή μπλε, που είναι πολύ στη μόδα φέτος.

Ένα θέμα βάπτισης με «αυτοκίνητο» θα αρέσει σίγουρα και στον μπόμπιρα! 

Ιδέα #3: Βάπτιση με θέμα «καρουζέλ»

Θέμα βάπτισης «Καρουσέλ» για αγόρι


Αν επιλέξεις ως θέμα βάπτισης το «καρουζέλ» μπορείς να πειραματιστείς με τα χρώματα και τα σχέδια. Το συγκεκριμένο θέμα έχει μια vintage αισθητική που το κάνει πολύ ρομαντικό και είναι από τα καλύτερα θέματα βάπτισης για δίδυμα, καθώς ταιριάζει τόσο σε αγόρια όσο και σε κορίτσια!

Ιδέα #4: Θέμα βάπτισης «αερόστατο» για αγόρι

Όπως και με το «καρουζέλ», έτσι και με το «αερόστατο», δεν υπάρχουν αυστηροί περιορισμοί στα χρώματα που θα επιλέξει μια μανούλα ή μια νονά για τη βάπτιση. 

Extra tip: Το θέμα βάπτισης «αερόστατο» για αγόρι είναι πιο πολύ καλή λύση και μάλιστα στα Teddy Kids θα βρεις ολοκληρωμένα πακέτα βάπτισης για το συγκεκριμένο θέμα σε πολύ οικονομικές τιμές!

Ιδέα #5: Θέμα βάπτισης «παραμύθι»

Το θέμα βάπτισης «παραμύθι» αναμένεται να είναι η μεγαλύτερη τάση το 2022 κι αυτό γιατί ανήκει στα κορυφαία θέματα για βάπτιση και γάμο μαζί!

Αν ψάχνεις ιδέες για βάπτιση, λοιπόν, σκέψου το «παραμύθι» πολύ σοβαρά: μπορείς κι εδώ να κάνεις το σκηνικό πιο παιδικό, με ζωάκια και χρώματα, ή να διατηρήσεις τη vintage αισθητική με απαλές αποχρώσεις για μια βάπτιση που θα κερδίσει τις εντυπώσεις!

Ιδέα #6: Βάπτιση με θέμα «κορώνα» για αγόρι

Μόνο τα καλύτερα για τον μικρό μας πρίγκιπα και μάλιστα με ένα από τα πιο πρωτότυπα θέματα για βάπτιση αγοριού!

Αν και μέχρι τώρα μπορεί να είχες δει την συγκεκριμένη ιδέα σε βάπτιση κοριτσιού, πρέπει να σε ενημερώσουμε ότι η βάπτιση με θέμα «κορώνα» για αγόρι είναι μεγάλο trend της φετινής χρονιάς. 

Extra tip: Το βασιλικό σκηνικό μπορεί να είναι μπλε με χρυσές λεπτομέρειες, που σίγουρα συναρπάζουν!

Ιδέα #7: Βάπτιση με θέμα «αστέρι»

Θέμα βάπτισης «Αστέρι» για αγόρι

Άλλη μία πρωτότυπη ιδέα για βάπτιση αγοριού είναι και το «αστέρι» - με τα οικονομικά πακέτα βάπτισης για αγόρια που θα βρεις στο teddykids.gr σίγουρα θα καταφέρεις να οργανώσεις μια βάπτιση με θέμα «αστέρι» με μεγάλη ευκολία και μόνη σου! 

Εδώ μπορείς να επιλέξεις ξύλινα διακοσμητικά αστέρια για τις λαμπάδες αλλά και ρουχαλάκια με αστέρια για ένα ολοκληρωμένο σύνολο!

Ιδέα #8: Θέμα βάπτισης «μουστάκι» ή «παπιγιόν»

Θέμα βάπτισης «Παπιγιόν» για αγόρι

Ένα από τα πιο διασκεδαστικά και πρωτότυπα θέματα για βάπτιση αγοριού είναι και το «μουστάκι» ή το «παπιγιόν»! Ανακάλυψε τα πιο όμορφα κοστούμια για βάπτιση στα Teddy Kids και σχεδίασε μία βάπτιση με μεγάλη δόση χιούμορ.

Extra tip: Φτιάξε τα δικά σου «prop» για φωτογράφιση, με μουστάκια, γυαλιά και παπιγιόν σε ξυλάκια, για να βγάλουν οι καλεσμένοι τις πιο διασκεδαστικές φωτογραφίες!

Αυτά είναι τα κορυφαία θέματα για βάπτιση αγοριού το 2022 και ελπίζουμε να πήρες αρκετές ιδέες! 

Είτε είσαι η μαμά είτε η νονά, επισκέψου σήμερα τα καταστήματα Teddy Kids για να δούμε τι σας ταιριάζει: μαζί θα κάνουμε τη βάπτιση του μικρού σου θαύματος ξεχωριστή!





Teddy Kids

Μη χάσεις ούτε προσφορά!